Recension – Propud Chokladpudding

en portion proteinpuddingDen här chokladpuddingen revolutionerade min värld lite när den kom. Dels på grund av innehållet och dels av smaken.

Nyttig för alla: Det är 20 gram protein och drygt 140 kcal och det finns ingen kemisk bismak! Det är försvinnande gott men jag känner ändå en mättnadskänsla. Den är även laktosfri och har ett lågt kolhydratinnehåll.

Det är också roligt att produkter likt denna hittat sig till vanliga affärer och finns mer tillgänglig för fler. För om jag är sugen på chokladpudding, varför inte ta den varianten som faktiskt ger mig mer än bara tomma kalorier?

Smak: De smakar precis lika som ”klassiska” puddingar och jag kan tycka att denna är lite godare eftersom den inte har lika söt smak som de traditionella chokladpuddingarna som jag har testat.

Priset inte lika smakrikt: Det minus denna får av mig är priset. Förstår att det inte kan ligga på en femma per bytta men priset på 19kr /st gör att jag inte äter den oftare. Däremot har vi ofta ett gäng hemma i kylen i alla fall, så det är lite svårt att låta bli. Det blir nästan hälften så billigt om man istället köper High Protein Pudding, eller annan puddingmix, och blandar själv. (Här kan ni läsa recension på High Proteinpuding.)

Produkten kan köpas här

Om recensionen: Recensenten Yohanna Bredén skriver utifrån hennes åsikter. Läs mer recensioner av henne.