pannkakssirap

Kalorifri pannkakssirap

pannkakssirap

Pannkakssirap – Helt kalorifri, Söt och God

Att äta hälsosamt och nyttigt är ofta förknippat med enformig och tråkig mat.

Med den här kalorifria pannkakssirapen från Walden Farms behöver det dock inte alls vara så. Helt fri från fett, socker och kalorier men ändå fantastiskt god är den här sirapen räddaren i nöden för den hälsosamme med ett plågande sötsug.

Medan vanlig lönnsirap ofta ger över 200 kcal per portion bara från sockret, ger den här noll kalorier utan att kompromissa med smaken. Perfekt att ringla över pannkakorna, våfflorna eller glassen. Dessutom utsökt att använda som smakförhöjande tillskott i smoothien, eller bara för att göra kaffet lite sötare.

Beställ

Finns också i andra smaker…

Kalorifri jordgubbssirap – Precis som pannkakssirapen är den här produkten också helt fri från socker, fett och kalorier. Med en naturlig smaksättning har Walden Farms tagit fram en utsökt sirap för dig som vill variera med jordgubbssmak till pannkakorna.

Kalorifri karamellsirapDen här krämiga och underbart välsmakande karamellsirapen är ytterligare ett gott alternativ för dig som vill variera smakerna. Även den här är innehållr varken sockar, fett, eller kalorier.