Godaste proteinpulvret för Proteinpannkakor

Hur tar man proteinpannkaka till nästa nivå? Såklart genom att välja det godaste proteinpulvret för proteinpannkaka. Vi har testat en del olika proteinpulver som vi blandar med smeten och äntligen tagit fram en vinnare, även fast det fanns en hel del utmanare!

Nyttigt och gott

Proteinpannkakor är ju inte bara gott, men även nyttigt. De flesta proteinpannkakorna passar hela familjen. Om du dessutom motionerar så kan det vara en alldeles strålande frukost att börja dagen med, eller ett mellanmål som stillar kroppens proteinsug.

Men ska man använda en färdig proteinpannkakssmet eller gå för att göra en egen?

För att göra det enkelt för sig så kommer vi presentera de båda alternativen, då båda alternativen är så pass goda att de förtjänar att lyftas!

Godaste färdigblandade proteinpannkaksmeten

proteinpannkaksmet

Core Protein Pancakes är en given vinnare för den som älskar enkelhet och kanske inte har tiden att blanda egen smet. En väldigt proteinrik pannkaksmix som ger dig hela 20 gram protein per portion och varken innehåller tillsatt socker eller sötningsmedel.

Om du har ett våffeljärn passar denna smet dessutom utmärkt till proteinvåfflor!

Nästa gång du får besök kan du imponera med dessa amerikanska pannkakor som enkelt blandas ut med vatten och passar utmärkt för glutenintoleranta.

Så Blandar du ut mixen:

En portion ger dig ungefär 2-3 stora pannkakor och kräver 50 g pulvermix.

Denna blandar du med 1 dl vatten och rör ut till en jömn och fin smet. Du kan välja att lägga till upp emot 1 dl vatten till beroendes på hur tunna du villa ha pannkakorna. Stek med en gnutta smör/olja.

Pro tip: Avnjuts bäst med svenska bär eller sockerfri sirap!

Godast pannkakor med tillsatt proteinpulver

Här måste vi erkänna att vi är lite kluvna. Detta då samma märke, nämligen Core länge varit våra favoriter när det gäller smaken på proteinpulver. Detta, tills vi testade det godaste proteinpulvret enligt Hittaonlineapotek som rekommenderade 100% Whey Gold Standard. Och det var kärlek från dag ett.

Vare sig du ska blanda en simpel proteinshake eller göra fluffiga proteinpannkakor så är detta proteinpulver fantastiskt i smaken. En skopa innehåller enbart 120 kalorier och hela 24 g protein.

För att få ut bäst resultat rekommenderas smakerna choklad och vanilj och tillsätter en banan.

Så gör du pannkakorna:

Ingredienser:

  • En halv dl Whey protein
  • En deciliter fullkornsgröt
  • Två Ägg
  • En Banan
  • Alternativt: 2 teskedar kokosnötsmjölk

Blanda ut ordentligt, använd en matberedare om du har en sådan hemma och stek sedan på minimalt med kokosolja. Servera med frukt, sockerfri sirap eller honung.