Vaniljsocker EKO

Ett fantastiskt gott ekologiskt vaniljsocker som är helt fritt från kolhydrater. Produkten är dessutom helt kalorifri tack vare Erythritol, en sockeralkohol som består av fermenterad frukt och ekologisk vanilj. Perfekt för den som äter LCHF och vill baka någonting gott.

rad

Kokoschips rostade EKO

De här rostade kokoschipsen från Urtekram är inte bara rika på kostfiber, de är även en bra och utsökt källa till vegetabiliskt MCT-fett.

Chipsen är gjorda utifrån ekologiska kokosnötter vars fruktkött har skivats till flingorna du ser i förpackningen.

Den mycket friska och naturliga kokossmaken värnas och bevaras i förpackningen, vilket gör det här till ett både nyttigt och hälsosamt snack.

rad

Ekologiska mullbär

De här torkade mullbären har tagits fram av Urtekram och kommer ursprungligen från turkiska mullbärsträd.

I 50 graders värme torkas bären försiktigt i en varsam process. Efter torkningen kan helt nya smaker från Mullbären upptäckas, och sötman i dem för tankarna till karamell.

Utmärkt att ha över müslin, på proteinpannkakan eller bara njuta av som snacks. I Mullbär EKO är ingenting tillsatt.

rad

Kalorifri pannkakssirap

Den här pannkakssirapen från Walden Farms är inte bara helt fri från socker, fett och kalorier, den är dessutom underbart god. Smaken är lönnsirap och passar utmärkt till bland annat pannkakor, våfflor och att söta kaffet med. Förutom det är den mycket god att ringla över kvarg eller blanda i smoothien.

rad

Raw Agave Sirap

Den här välsmakande och ekologiska sirapen är gjord på den goda agavenektaren som växer i Sydamerika. Innehållet är tappat på ett naturligt sätt så att näringsämnena i den bevaras. Sirapen är både söt och frisk och smaken kan liknas vid honung. Passar bra att toppa efterrätten med eller använda som smakförstärkare i smoothien.

rad

Fiber Syrup Gold

Fiber Syrup Gold är en välsmakande fibersirap med en trögflytande karaktär och en sötningsgrad på 1:1. Sötman i sirapen kommer från stevioglykosider som är ett naturligt sötningsmedel som utvinns ur steviaväxten. Fiber Syrup Gold är ett bra alternativ för den som vill äta sött men utan onödiga kalorier.

rad

Jordnötssmör osaltat EKO

Företaget som ligger bakom det här jordnötssmöret heter Kung Markatta och har tagit fram ett osaltat och ekologiskt alternativ för dig som är förtjust i jordnötssmör. Perfekt att ha på mackan, i matlagning eller som en utsökt ingrediens till bakningen.

rad

Smoothie Protein

Med Smoothie Protein från Better You kan man starta dagen extra nyttigt och hälsosamt. Det här smoothieproteinet är helt fritt från både gluten och laktos och har en fördelaktig blandning av långsamma och snabba proteiner.

Tack vare en väldigt neutral smak kan Smoothie Protein med fördel blandas med din favoritsmoothie. Smoothie Protein innehåller dessutom varken socker eller sötningsmedel.

rad

Kalorifri jordgubbssirap

Utan vare sig socker, fett eller kalorier kan du nu höja smakupplevelsen på efterrätter eller mellanmål med den här sirapen från Waldens Farms. Den har en fantastisk smak av jordgubbe och passar utmärkt till bland annat pannkakor och fruktsallader.

Med trippelfiltrerat renat vatten och naturlig smaksättning är det här ett bra alternativ för den som vill dra ner på sockret eller kalorierna.

rad

Kalorifri karamellsirap

Inget socker, inget fett, inga kalorier, men ändå så god. Walden Farms har tagit fram en sirap med karamellsmak helt utan fetter, men ändå lyckats behålla den krämiga kolasmaken. Perfekt för att ringla över pannkakorna, glassen eller att använda som smakförstärkare i smoothien. Kan även med fördel användas för att liva upp kvargen eller yoghurten.

rad