recension jordgubbssirap

Recension – Jordgubbssirap – Waldens Farms

Proteinpannkaka med kvarg
Waldens Farms jordgubbssyurp är en kalori-, socker, och fettfri jordgubbssås som ska fungera som topping på glass och andra efterrätter. Och som i mitt fall – på pannkakor.

Smak: Jag tyckte den var väldigt god och blev positivt överraskad. Den här typen av produkter brukar kunna ha en bismak av sötningsmedel eller något kemiskt. Den här smakade det som står på etiketten – jordgubssirap. Jag dränkte mina pannkakor i dem och hade med kokosgrädde och det var en himmelsk kombination!

Användning: Ett annat användningsområde är såklart att blanda den och ha som tillbehör till kvarg. Har inte testat det än men kan inte tänka mig annat än att det blir väldigt gott. Jag tänkte även testa den som smaksättning när vi göra egna proteinbars (typ questbars) så den flaskan vi har kommer nog vara slut innan veckan är det. Jag har inget emot produkter utan kalorier så länge de håller måttet, och många gånger smakar det för syntetiskt. Men den här funkade riktigt bra så den kommer vi köpa igen.

Nackdel – Det står att en flaska räcker till 12 portioner. Inte med min dosering iallafall…

Pris 59kr för 399ml. Produkten kan köpas här

Om recensionen: Recensenten Yohanna Bredén skriver utifrån hennes åsikter. Läs mer recensioner av henne.