Recension – High Protein Pudding


yohannas bild fairing choklad proteinpudding 2Tillagning
: Det är enkelt att tillaga High Protein Pudding. Man skakar ihop pulver med vatten eller mjölk och låter stå, svårare än så är det inte.

Per portion landar vi på 23 g protein och 104 kcal och det är väldigt bra om man vill komma åt proteinet och tillfredsställa ett sockersug. Det här är för mig latemanslyx. Något snabbt att skaka ihop när jag borde äta något men inte orkar laga till något.

Den är samtidigt god oavsett om man blandar den med vatten eller mjölk.

Smak: Jag tycker att den har en bra och gräddig chokladsmak medan sambon Robot tyckte att den var lite för chokladig. Så det beror på vad man gillar. Kan tänka mig att den är extra god med en klick grädde eller kokosflingor på.
Hade önskat att en portion var större än vad den är men då får jag bara göra dubbel portion från början istället tänker jag. Priset blir typ 10 kr per portion och det tycker jag är helt okej.

Produkten kan köpas här

Om recensionen: Recensenten Yohanna Bredén skriver utifrån hennes åsikter. Läs mer recensioner av henne.