Proteinmilkshake

 

Proteinmilkshake är ett snabbt och nyttigt mellanmål. Perfekt att ha med sig ”on the go” och en produkt som ökat enormt i popularitet de senaste åren. ProPud Proteinmilkshake får bra betyg på konsistens, smak och pris. Finns i smakerna Chokolate, White Chokolate/Raspery samt Mango/Vanilla

rad

Recension Pro Proteinmilkshake

Jag har testat ProPuds proteinmilkshake i smakerna Chocolate, Mango/Vanilla och White Chocolate Raspberry. Jag är sedan innan ett stort fan av Nijes produkter och jag fortsätter vara imponerad, nöjd, glad och mätt.

Proteinmilkshake från PropudPris & Näringsvärde

En flaska proteinmilkshake rymmer 330 ml och innehåller 20 gram protein, 15 gram kolhydrater och 5 gram fett. Det ger 185 kcal och innehållsmässigt har jag inget att anmärka på. Innehållet på 20 gram protein motsvarar ca 100 gram magert kött men är sju resor godare. Speciellt om man är ”on the go” och vill ha något snabbt, lätt och gott i magen.

Kostnaden för en flaska färdig proteinmilkshake ligger på runt 17 kr per flaska, så det är inget som gör att jag höjer ögonbrynen. Det viktigaste är smaken. Oavsett näringsinnehåll och pris faller hela produkten om den inte smakar bra så jag har testat varje smak och här kommer mitt utlåtande.

 

Choklad proteinmilkshakeProPud Chocolate Proteinmilkshake

Jag älskar choklad i alla former och är egentligen rätt lättköpt. Den får dock inte vara mjölig eller ha för tunn chokladsmak. Just denna proteinmilkshake smakar ungefär som deras proteinpudding – men lösare vilket den såklart ska vara eftersom den är drickbar. Och har man den väl kyld och blundar har det kunnat vara en riktig chokladmilkshake som man slurprar i sig.

proteinmilkshakeProPud Mango/Vanilla Proteinmilkshake

Den hade en autentisk smak av mango så den gick verkligen hem hos mig. Min sambo som inte gillar mango gillade den dock inte. Det är för min del är det kvitto på att de har lyckas med en smak som stämmer överens med orginalet. Jag kände ingen bismak av sötningsmedel eller något annat kemiskt så denna kommer jag definitivt köpa igen.

White Chocolate Raspberry Proteinmilkshake

Detta var den enda som inte var en hit för min del. Jag tyckte att den var alldeles för söt och jag hade svårt att hitta både smaken av vit choklad och hallon medan jag kände smakerna väldigt tydligt i de andra. Min nyss nämnda sambo älskar dock denna så det är en smaksak, såklart.

Det alla tre smaker av proteinmilkshake från ProPud har gemensamt, som jag verkligen uppskattar, är konsistensen på dem. Även detta kan vara en smaksak men om det står proteinmilkshake på förpackningen vill jag inte ha en vattnig produkt som blir en besvikelse när man väl dricker den. I detta fall tycker jag att de har lyckas bra, så totalupplevelsen är en god smak (beroende på vad man gillar) och en produkt vars förpackning stämmer överens med vad den faktiskt smakar och hur den upplevs. /Yoanna

Produkterna kan beställas här