Kalorifri jordgubbssirap

kalorifri jordgubbssås

Jordgubbssirap helt utan socker, fett och kalorier

Med den här välsmakande jordgubbssirapen från Walden Farms kan du nu toppa dina rätter hur mycket du vill utan att tänka på kalorierna. Med trippelfiltrerat renat vatten och naturlig smaksättning har Walden Farms lyckats att dra ner fettet till noll utan att kompromissa med smaken.

Sirapen passar utmärkt till rätter så som: Pannkakor (gärna proteinpannkakor), våfflor, glass, fruktsallader, kvarg, gröt och yoghurt. Gillar man att dricka smoothie’s är den också en mycket bra smaksättare att använda sig av.

En flaska av sirapen har en volym på 355ml, vilket ungefär utgör 12 portioner. Ett bra doseringsförslag är ca 2 teskedar ( 1 tesked är 5 ml) över pannkakorna, glassen, eller annan valfri rätt.

Beställ & Läs mer 

 

Näringsvärde:

Protein0 g

Kolhydrater

Kolhydrater fungerar som kroppens bränsle tillsammans med fett. Kolhydrater är ett snabbare bränsle än fett och vissa av kroppens vävnader föredrar kolhydrater; immunsystemet och hjärnan till exempel. Kolhydrater kan lagras i musklerna och i levern som glykogen.

» Läs mer om kolhydrater

 

0 g

Sockerarter

Sockerarter är kolhydrater i små molekyler. Bland sockerarterna ingår bland annat druvsocker (glukos), fruktsocker (fruktos), mjölksocker (laktos) och vanligt socker (sackaros).

» Läs mer om sackaros

varav sockerarter

0 g

Fett

Fett fungerar som ett långsamt och energirikt bränsle för kroppen och används också i alla kroppens cellmembran som huvudsaklig byggsten samt för isolering och för att skydda vissa organ. Det finns många olika slags fetter med olika egenskaper.

» Läs mer om fett

 

0 g

Fiber

Fiber är vissa ämnen som kroppen inte kan ta upp och tillgodogöra sig. De går istället igenom mag-tarmsystemet och utgör bland annat mat åt tarmens bakterieflora. Genom att fiber ger bulk motverkar det också förstoppning. Det finns flera olika slags fibrer med olika egenskaper.

» Läs mer om fiber

 

0 g

Natrium

Natrium är ett livsnödvändigt mineral som finns i vanligt bordssalt. Behovet av natrium ökar för den som är fysiskt aktiv.

Natrium

45 mg