Investera i hälsa och ekonomi

I alla tider har ekonomin och hälsan gått hand i hand. Om någon av de två inte fungerar blir en direkt effekt att ditt välmående inte är på topp. Genom att ta dig lite tid för att göra ett välgrundat beslut kring sparande kan både hälsan och ekonomin få en ny positiv riktning.

Investera rätt – Enklare sagt än gjort

Med det skrivet är en förändring av sparandet inte helt enkelt på egen hand. Antalet fonder, aktier alternativt vanligt sparkonto är gigantiskt. För att ha en chans att investera rätt behövs både kunskaper och tid utöver vad gemene man vanligen har att undvara.

Därav är ett tips på en läsvärd artikel om fondinvestering väl till pass. Swedbank robur ny teknik är en fond för småsparare. Recensionen av fonden är gjord liksom skriven för att alla ska få en klar bild över fonden, oavsett förutsättningar.

Fondbolaget Robur Fonder är störst i Sverige

När gedigen erfarenhet kring fondinvesteringar inte finns behövs istället fakta för att placera kapital på ett klokt sätt. En aspekt att se på är fondbolagets framgång. Och du behöver inte söka länge för att komma fram till att Swedbanks Robur Fonder är en av de största med 1 400 miljarder kronor i förvaltat kapital.

Även antalet kunder och fonder talar för dem

Störst kan betyda olika saker och i Swedbank Rubor fall är även andra delar av bolaget störst i Sverige. Fondantalet är varierande mellan olika fondbolag. Om de innehar 20 st investerade bolag anses de vara normalstora.

Swedbank Robur Fonder förvaltar en hel del mer än så, i mars 2020 förvaltade de 80 olika fonder. Ovanpå det har hela 31 miljoner kunder Swedbank Robur som en del av deras fondsparande.

Och den sistnämnda meningen för oss till en annan, minst lika viktig aspekt.

Investera inte allt på en och samma typ av fond

Artikeln belyser också att du som kund inte ska lägga alla ägg i samma korg. Och det är ett gott råd för alla investeringar eftersom alla fonder har diverse branscher som de investerar i. Robur ny teknik är en fond med stora andelar investerade i spelstudios vilka inkluderas i den snabbt vändande teknikbranschen.

Historiskt sätt har dock Robur ny teknik växt med 800% liksom klarat av Coronakrisen som visar hur pass robust fond de verkligen är. Ett till synes säkert kort att använda för en del av fondplaceringarna.

Ett sista tips på vägen

Sedan är ett sista gott råd att se dig omkring innan ett köp av fonder. Priserna kan skilja avsevärt så lite förundersökning kan sluta i stora prisskillnader. Det bästa av allt är att artikeln ovan innehåller länk till rabatt. Få ett riktigt bra pris utan att behöva leta!

Hälsan får en gratis skjuts

När fondplaceringarna är avklarade har din hälsa en chans att förbättras trots att ändringarna enbart är indirekta. Ekonomi, hälsa och även andra delar av livet är tydligt förankrat i varandra. Därför är lite tid till läsning en väl spenderad tid.

Andra lästips på den här sidan: