proteinpannkakor 300

Core protein pancakes 300/900gr

proteinpannkakor 900gr  core proteinpannkaka

Core Proteinpannkakor  – Sockerfria, Glutenfria

Stek välsmakande, hälsosamma och proteinrika pannkakor med Core Protein Pancakes. Pannkaksmixen har en proteinhalt på 40% som består av det snabbupptagna vassleproteinet. Smaken är neutral och är dessutom helt fri från socker och sötningsmedel, så för den som vill dra ner på kalorierna är den här proteinpannkaksmix ett bra alternativ.

Som lunch, frukost, middag eller ett tillägg till söndagsbrunchen – Core Protein Pancakes fungerar nästan när som helst på dagen, och kan ätas både före och efter träning.

Pannkaksmixen är väldigt lättlagad, bara blanda med vatten och börja steka. Ett tips är att servera pannkakorna med färska bär eller smaksatt kvarg. En god smaksättare är också den kalorifria jordgubbssirapen från Walden Farms. Core Protein Pancakes passar också bra för glutenintoleranta då den är helt glutenfri.

Köp / Info

Tillagning

Börja med att blanda 1 dl pulvermix med 1 dl vatten i en behållare. Vispa därefter ordentligt tills smeten blir jämn och slät. Fyll sedan på med ytterligare 0,5 dl vatten och vispa lite till. Stek sedan pannkakorna i en teflonpanna. 1 portion räcker till ungefär 4 – 5 mindre proteinpannkakor. Tänk på att smeten blir lite tjockare än traditionell sådan, och pannkakorna påminner mer om amerikanska pannkakor som oftast är lite mindre och tjockare. ¨

recept core pannkakor