High protein pancake (Pannkaksmix protein)

high protein panncake proteinmix

Det här lättlagade målet är ett proteinrikt alternativ till vanliga pannkakor. Proteinhalten på 66g per 100g består av vassleprotein med låg laktoshalt. För den som vill äta gott, hälsosamt men ändå något snabblagat är High Protein Pancake en bra produkt att välja. Måltiden passar utmärkt nästan när som helst på dagen och fungerar bra både innan och efter träning.

För att göra smeten blandar man helt enkelt pannkaksmixen med vatten och börjar vispa. High Protein Pancake är glutenfri, men innehåller dock mjölk och ägg. Storleken är 700g vilket är 14 portioner, eller 28 – 42 pannkakor, beroende på vilken storlek man vill ha.

66% Protein

Köp / Info[/su_button

Tillagning av proteinpannkaksmix

För 2 – 3 pannkakor (beroende på storlek): Börja med att ta 3 skopor (1,5 dl) av pannkaksmixen och lägg i en behållare. Blanda sedan med 1,5 dl vatten och vispa ihop. För att få smeten jämnare kan det vara bra att skaka behållaren några gånger. Häll sedan i blandningen i en stekpanna och vändstek portionsvis. För att få bästa konsistens bör du vändsteka tunt och snabbt. Tips: För att höja smakupplevelsen, servera gärna pannkakorna med färska bär, så som jordgubbar eller blåbär.

INgredienser till proteinpannkakor

]